FINANCIERING |
BEDRIJFSOPVOLGING | STARTER | BELASTING

WIJ HELPEN U BIJ IEDERE FASE VAN UW ONDERNEMING

Ondernemen is al complex genoeg. Daarom helpen wij u bij iedere fase. Voor uw bedrijf en voor u als privé-persoon.

Gerust ondernemen is ook weten hoe uw onderneming financieel reilt en zeilt. U niet teveel belasting betaalt. Inzicht heeft in wat werkt en wat niet. Wat goed gaat of wat beter kan.

Wij geven u die duidelijkheid.

Als u geld nodig heeft om te starten of verder te kunnen groeien…

hulp bij financiering

Financiering is geen toeval…

…maar het gevolg van een goed plan en dito voorbereiding.

Wij plannen en bereiden ons gedegen voor. Daarom hebben wij ook een hoge score goedgekeurde financieringen.
Daar zijn onze klanten blij mee.

een ondernemer wil groeien en voor groei is geld nodig…

Wij sparren samen over uw ideeën en zullen kritisch kijken naar de haalbaarheid ervan. U bent er bij gebaat als wij uw idee van harte ondersteunen. Door onze jarenlange ervaring bij diverse kredietverstrekkers zoals: banken, crowdfunding en private equity weten wij exact waar zij op zullen letten.

En dan maken we samen met u een goed uitgewerkt plan zodat u de meeste kans heeft om ook daadwerkelijk de financiering te krijgen.

Een goed idee verdient toch ook haar realisatie? Wij loodsen u door het lastige vaarwater van het financieringstraject zodat u kunt doen waar u goed in bent. Het bedenken van nieuwe plannen en het realiseren daarvan.

Banken

Banken lopen risico. Nu meer dan ooit. Daarom beoordelen ze uw plannen kritisch. Wij ook en daarom zijn banken blij met de financieringsvoorstellen van EDR Advies en Accountancy.

Crowdfunding

Modern, snel en volledig anders. Dat typeert crowfdfunding. In plaats van 1 bank zijn er nu vele (particuliere) geldverstrekkers. Die dient u te binden aan u en uw idee. Daar komt naast een goede financiële onderbouwing ook een stuk marketing bij kijken.
Ook dat hebben wij in huis.

Private equity

Professionele partijen die veelal vanuit een rendements- en ondernemerszin investeren in bedrijven. U dient een andere taal met hen te spreken dan met banken of bij crowdfunding. Wij spreken die taal.

In het gratis adviesgesprek loodsen wij u direct de juiste kant op. Zonder verplichtingen. Zonder kosten.

BIJ HET STOKJE DOORGEVEN VAN UW ONDERNEMING KOMT VEEL KIJKEN…

bedrijfsopvolging

uw bedrijf overdragen is een grote stap

wij loodsen u van boei tot boei naar de gewenste haven

Uw bedrijfsoverdracht binnen familie of aan derden is voor u als ondernemer en persoonlijk een heel belangrijke fase. Niet alleen raakt dit uw bedrijf, ook de familieverhoudingen veranderen.

iedere bedrijfsoverdracht heeft een unieke aanpak nodig…

Bedrijfsopvolging is een eenmalige operatie met meestal een aanzienlijk impact. Daarbij is ook vaak sprake is van al of niet geleidelijke uittreding uit het arbeidsproces en pensionering.

De verkoop vereist een gedegen voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Soms is externe financiering nodig, bijvoorbeeld bij een bank.

Bij de bedrijfsoverdracht aan kinderen of derden of combinaties daarvan kan onder voorwaarden gebruik gemaakt worden van ruime fiscale faciliteiten.

Het is belangrijk dat u tijdig begint met de voorbereiding. Het vraagt tijd en energie om tot beeldvorming en besluitvorming te komen met alle betrokkenen.

Houdt u er rekening mee dat wij ervaren dat er gemiddeld een periode gemoeid kan zijn van 5 tot 10 jaar.

Wij kunnen vooraf een indicatieve waarde, eventueel in meerdere varianten, berekenen van uw onderneming. Op basis daarvan kunnen wij uw inkomens- en vermogenspositie in beeld brengen.

Zo krijgt u al in een vroeg stadium het gewenste inzicht in uw toekomstige financiële situatie. En dat geeft u rust.

Bedrijfsoverdracht aan kinderen

Als familieleden uw bedrijf overnemen dan gelden er natuurlijk fiscale en specifieke regelingen. Maar wij vergeten ook niet dat het de familieverhouding kan wijzigen. Iets waar goed rekening mee gehouden moet worden.

Bedrijfsoverdracht aan personeel

Een management buy-out is een bijzondere vorm van bedrijfsoverdracht. Ineens veranderen allerlei rollen tijdens het overdrachtsproces. Van baas naar gelijke en daarna buitenstaander vraagt veel aandacht van uw adviseur. Wij geven die aandacht.

Bedrijfsoverdracht aan derden

Bij deze vorm van bedrijfsoverdracht spelen harde feiten vaak een hoofdrol. U dient alles tot in de puntjes goed te regelen. U wilt het beste voor uzelf, uw personeel en uw klanten.
Wij staan u bij.

In het gratis adviesgesprek kan uw positie worden bepaald en de koers uitgezet. Zonder verplichtingen. Zonder kosten.

Van een startend tot een volwassen bedrijf uitgroeien verloopt in fasen…

hulp bij starten

Een succesvol bedrijf is geen toeval…

…maar het gevolg van een goed plan en dito voorbereiding.

U heeft een prachtig idee of ziet een gat in de markt. Ieder nu bestaand bedrijf is ooit, misschien wel net als u, gestart. Er zijn ook veel starters die het niet volhouden. Het is onze missie om uw kansen zo goed mogelijk te benutten.

een starter wil slagen en groeien met zijn onderneming…

Wij luisteren graag naar uw ideeën en zullen kritisch kijken naar de haalbaarheid ervan. U bent er bij gebaat als wij uw idee van harte ondersteunen want door onze jarenlange ervaring bij het opstarten van bedrijven weten wij exact waar we op moeten letten.

En dan maken we samen met u een goed uitgewerkt plan zodat u de meeste kans heeft om ook daadwerkelijk te slagen met uw bedrijf.

Een goed idee verdient toch ook haar realisatie? Wij loodsen u door de soms mistige vaargeul van ondernemen. U doet waar u goed in bent. Wij doen waar wij goed in zijn.

Veel starters haken al snel af. Vaak komt dat niet doordat het idee zo slecht was of het product of de dienst niet goed. Nee, het gaat mis bij de uitvoering.

Een onderneming is een systeem. En een systeem dien je systematisch te plannen, uit te voeren en bijsturen. Wij helpen zo’n systeem te bouwen.

Wij loodsen u door het startproces van uw onderneming en ook daarna… als u gaat groeien blijven wij indien gewenst bij u aan boord.

fiscale planning

Het is belangrijk om investeringen goed te plannen. Daar kunt u veel belasting mee besparen. Ook bij specifieke uitgaven op het gebied van innovatie of milieu-investeringen moet vroegtijdig rekening gehouden worden met relevante fiscale faciliteiten.

Dit vloeit voort uit een goede wisselwerking tussen u als ondernemer en ons als uw fiscaal adviseur.

In het gratis adviesgesprek zetten we samen de koers uit van uw onderneming. Zonder verplichtingen. Zonder kosten.

LEUKER KUNNEN WE HET NIET MAKEN, WEL ZO MIN MOGELIJK VERVELEND…

minder belasting betalen

belasting betalen hoort erbij

wij loodsen u via de fiscaal voordeligste vaarroute

Laten we eerlijk zijn. Niemand vind het leuk om belasting te betalen. Toch weet u dat het noodzakelijk is om als maatschappij samen te kunnen leven. U wilt een eerlijke behandeling en gebruik maken van alle regelingen waar u voor in aanmerking komt. Daar zorgen wij voor.

de route naar minder belasting betalen is eenvoudig…

Betalen wat u verplicht bent en niet meer. Dat is zo logisch dat veel ondernemers denken dat ze hun zaken goed geregeld hebben. Toch kunnen wij in de meeste gevallen advies geven dat veel geld bespaart.

En dat is mooi meegenomen…

Het geheim van ons als loods is… Ervaring en vakkennis. Inlevingsvermogen in de klant als mens en bedrijf. Doorvragen en doorzetten waar anderen stoppen.

Er zijn zoveel fiscale regelingen. Er zijn zoveel verschillende belastingen en subsidies. Daar heb je vakkennis voor nodig. En die kennis hebben we aan boord.

Fiscale aangiften

Het verzorgen van uw fiscale aangiften behoort tot onze standaard dienstverlening. Dit betreft de aangiften omzet-, loon-, inkomsten-, vennootschaps- en dividendbelasting.

Het is belangrijk dat u niet teveel of te vroeg belasting betaalt, en tegelijkertijd aan de gestelde verplichtingen voldoet. Daarom kijken we ook steeds naar het optimaliseren van de beschikbare fiscale faciliteiten binnen de gestelde kaders van wet- en regelgeving.

In het gratis adviesgesprek loodsen wij u direct de juiste kant op. Zonder verplichtingen. Zonder kosten.

Laten we samen varen

Wij staan klaar om bij u aan boord te komen. Met kennis van zaken. U houdt het roer in handen. Wij helpen navigeren. Om in samenwerking uw doelen te realiseren. EDR Advies & Accountancy…is er voor u.

VOOR DIRECT ANTWOORD

gratis adviesgesprek

Een gratis adviesgesprek is echt gratis, u krijgt echt advies en verplicht u tot niets.

Ja graag, maak ik nu een afspraak voor eenGRATIS adviesgesprek

Ja graag, maak ik nu een afspraak voor eenGRATIS adviesgesprek

We hebben uw aanvraag ontvangen