Sorting by

×

Uw bedrijfsoverdracht regelen?

Met ons advies heeft u snel helderheid in uw financiële positie en verloopt het proces soepel.

U speelt met de gedachte of staat op het punt om een bedrijf over te nemen of over te dragen.

Dan hoeven we u waarschijnlijk niet te vertellen dat hier veel bij komt kijken. Een goede voorbereiding is het halve werk. EDR Advies & Accountancy helpt u bij iedere stap van het proces.

De stappen

 • Bewustwording
  Wanneer u degene bent die het bedrijf overdraagt, is de grootste uitdaging wellicht het loslaten. Het accepteren dat een ander het stokje overneemt, nadat u het bedrijf al die jaren heeft gerund. We geven tips over hoe u dit stapsgewijs kunt aanpakken.
 • Waardebepaling
  Natuurlijk wilt u zo snel mogelijk weten waar u aan toe bent. EDR Advies & Accountancy voert voor u een realistische waardebepaling uit. Dit geeft u snel duidelijkheid over uw persoonlijke inkomens- en vermogenspositie na de bedrijfsoverdracht.
 • Opvolger
  De opvolger, soms een familie- of personeelslid en soms een buitenstaander, moet de kans krijgen om het bedrijf te leren kennen en succesvol over te nemen. In de tussentijd begeleiden we, indien gewenst, de aanvraag van een eventuele financiering voor de bedrijfsovername.
 • Bedrijfsoverdracht
  Voorafgaand aan en tijdens de bedrijfsoverdracht adviseren we u over de fiscale faciliteiten waar u op kunt voorsorteren en gebruik van kunt maken. We begeleiden u in de formaliteiten en stellen de fiscale aangifte voor u op.

Staat u aan de vooravond van een bedrijfsovername?

We laten u graag zien wat we voor u kunnen betekenen.