Onze dienstverlening kenmerkt zich door de actieve persoonlijke benadering.
Grote betrokkenheid.
In combinatie met gedegen vakkennis.

focus op u als ondernemer

EDR staat voor mijn persoonlijke aanpak. Die Effectief moet zijn. Doelgericht is. En daadwerkelijk Resultaat oplevert.

Johan Jansen AA (1967)

Ik ben geboren en getogen in het Zeeuwse dorp Kruiningen, dichtbij de drukbevaren Westerschelde. Mijn familie is een ondernemersfamilie, actief in de akkerbouw en de handel in akkerbouwproducten.

We woonden ruim 25 jaar in Bruinisse. In 2015 zijn we weer teruggekeerd naar onze roots.

De scheepvaart op de Westerschelde fascineert en vraagt gedegen stuurmanskunst, evenals het ondernemerschap!

VOOR DIRECT ANTWOORD

gratis adviesgesprek

Referenties

Hierna geven een aantal ondernemers hun persoonlijke ervaringen weer ten aanzien van de dienstverlening die door ons aan hun werd verleend.

Met dank voor hun uitgesproken waardering streef ik ernaar als eigenaar van EDR Advies & Accountancydit te blijven waarmaken: Een persoonlijke aanpak, die Effectief moet zijn, Doelgericht is en ook daadwerkelijk Resultaat oplevert!

George de Joode, Constructa

George de Joode, (voormalig) directeur: “Ik heb meerdere jaren met veel plezier mogen samenwerken met Johan. Helaas heb ik mijn bedrijf vanwege gezondheidsproblemen begin 2016 moeten verkopen. Bij de verkoop had ik mij geen beter persoon kunnen wensen dan Johan. Door zijn brede kennis en jarenlange ervaring heeft hij de juiste adviezen gegeven om ons bedrijf succesvol te verkopen. Bij nacht en ontij stond Johan voor mij klaar en ik ben hem daar tot op de dag van vandaag zeer dankbaar voor”.

Richard Rot, Aquavitesse

Richard Rot, directeur: “Wij hebben jarenlang met Johan samen mogen werken. Hij is zeer kundig en zal zich altijd volledig inzetten om u en uw bedrijf naar een betere en stabielere situatie te loodsen. Hij heeft veel kennis van belastingzaken wat bij iedere onderneming zeer van pas komt.”

Website: www.aquavitesse.nl

HET GAAT ECHT OM…

U als ondernemer

Uw persoon als ondernemer. Uw persoonlijke omstandigheden. Uw specifieke wensen en ambities vormen voor mij de focus. Ik ben oprecht geïnteresseerd in u als de ondernemer achter de onderneming. Wat beweegt u, wat zijn uw doelen, kansen maar ook uw dilemma’s en zorgen?

Ondernemen anno nu is niet simpel. U moet aan veel dingen aandacht geven. U bent als ondernemer persoonlijk nauw betrokken bij het runnen van uw bedrijf. Het is vaak een belangrijk onderdeel van uw leven en het leven van uw geliefden. Ik ben graag raadsman en vertrouwenspersoon. Door heldere ordening en scherpe keuzes komen we tot praktische en creatieve oplossingen die bij u passen.

Zoals bij een mens sprake is van een levenscyclus, is dit bij een onderneming ook zo. Elke fase in de levenscyclus van een onderneming kent haar eigen kansen, uitdagingen en vraagstukken. Is de onderneming in de fase van opbouw, groei, consolidatie of volwassenheid? Of nadert de onderneming de fase van verkoop en overdracht aan kinderen of een derde? Zit uw onderneming in een neergaande trend, waarbij u zich genoodzaakt ziet tot reorganisatie en inkrimping? Of nog ingrijpender, moet u overgaan tot bedrijfsbeëindiging? Dreigt er een faillissement, wat misschien door adequaat handelen kan worden voorkomen?

Deze verschillende fasen in de levenscyclus van een onderneming vragen om vakmanschap, specifieke deskundigheid en ervaring in wisselende omstandigheden.

Ik zoek graag actieve persoonlijke benadering en grote betrokkenheid en lever daarin gedegen vakkennis, op gebied van de accountancy, fiscaliteit, financieringen en bedrijfseconomische vraagstukken.

Ik deed ruim 30 jaar lang ervaring op als accountant in de MKB- en agrosector, bij drie kantoren. Mijn ervaring bouwde ik vooral op in Zuidwest Nederland. Ik bedien ook cliënten in andere regio’s in Nederland.

Als beëdigd accountant ben ik ingeschreven onder nummer 4773 in het accountantsregister van de NBA te Amsterdam. Op grond daarvan ben ik gehouden aan onze gedrag- en beroepsregels. Kernwaarden daarbij zijn: deskundigheid, objectiviteit, integriteit en geheimhouding.

Door middel van permanente educatie blijf ik op de hoogte van relevante ontwikkelingen op diverse gebieden zoals wet- en regelgeving.

ALLEEN IS MAAR ALLEEN…

Groeien door samenwerking

Als accountantskantoor hebben wij een samenwerking opgezet met professionals en bureaus met aansluitende en aanvullende deskundigheid. Immers, ieder moet vooral dat doen waar hij of zij goed in is, en dit tegen scherpe, concurrerende tarieven.

Onze ervaring is dat bij kleinere bureaus en zelfstandig opererende professionals vaak een verrassende mate van deskundigheid voorhanden is.

In voorkomende gevallen schakelen wij voor u binnen ons netwerk externe deskundigen in. Wij werken onder andere samen met een:

  • samenwerkingsverband van accountants, fiscalisten en juristen, met een vaktechnisch bureau voor kwaliteitszorg, verzorging van cursussen, waarbij tevens waarneming is geregeld bij afwezigheid.
  • administratiekantoren voor verwerking van uw administratie en de verzorging van uw BTW-aangiften
  • loonservicebureau’s voor uw salarisverwerking en vragen op het gebied van arbeidsrecht
  • fiscalisten bij complexere fiscale (internationale) vraagstukken
  • pensioenspecialisten voor het uitvoeren van actuariële pensioenberekeningen

Wij functioneren zowel voor u als voor de samenwerkingspartners als aanspreekpunt, die de dienstverlening stroomlijnt en coördineert. Wij bieden u graag zoveel mogelijk ontzorging, en een ‘one stop – shop’ hoort daar bij.

ONZE FOCUS IS HET CONTINUE LEVEREN VAN…

Waarde

De waarde van onze dienstverlening ligt besloten in hetgeen u ermee kunt. Het incasseren van kansen die u anders had gemist, het vermijden van risico’s en valkuilen die zich hadden kunnen voordoen. Dat vormt de waarde.

Alle waarde heeft zijn prijs. We houden onze overheadkosten zo beperkt mogelijk. U krijgt dienstverlening geboden van hoge kwaliteit, tegen een relatief gezien aantrekkelijke prijs.

U krijgt van ons een offerte op maat met transparante tarieven en een budget zodat u van te voren duidelijk weet waar u aan toe bent.

U kunt ook voor een specifieke vraagstelling in de vorm van een eenmalige opdracht bij ons terecht. We behandelen uw vraag met een frisse blik op uw onderneming.

VOOR DIRECT ANTWOORD

gratis adviesgesprek

Een gratis adviesgesprek is echt gratis, u krijgt echt advies en verplicht u tot niets.

Ja graag, maak ik nu een afspraak voor eenGRATIS adviesgesprek

Ja graag, maak ik nu een afspraak voor eenGRATIS adviesgesprek

We hebben uw aanvraag ontvangen