Betrokken bij u en uw onderneming

EDR Advies & Accountancy zorgt voor betrouwbaar advies en waardevolle ondersteuning

EDR Advies & Accountancy is een relatief klein kantoor. Hierdoor hanteren we aantrekkelijke tarieven en een goede bereikbaarheid van uw vaste contactpersoon. Deze is steeds rechtstreeks te bereiken en treedt graag op als uw vertrouwenspersoon. Het is iemand die uw situatie kent, waarmee u kunt sparren over ideeën, die snel antwoord heeft op uw vragen, die met u meedenkt en u ook proactief tips en adviezen geeft.

Deze vertrouwensrelatie in combinatie met onze kennis en jarenlange ervaring is de basis voor ons betrouwbare advies en onze waardevolle ondersteuning.

U als ondernemer

Bij EDR Advies & Accountancy zijn we graag écht betrokken.

Niet alleen bij uw bedrijf, maar zeker ook bij u als ondernemer, want daar zit de passie en leven de wensen, ideeën en ambities. Hier dragen we graag een steentje aan bij, in iedere fase van uw bedrijf en leven. In ons advies nemen we dan ook niet alleen uw bedrijfszaken mee, maar ook uw privé-financiën. We helpen u mogelijkheden te zien, risico’s te vermijden, kansen te verzilveren en doelen te bereiken.

Hoe betrokken we bij onze klanten zijn, blijkt uit onze rol als adviseur bij MKB Doorgaan en als ondernemerscoach bij Qredits. We zijn er als adviseur en vertrouwenspersoon niet alleen in goede tijden, maar ook in mindere. We kennen de uitdagingen en procedures en doen er alles aan om uw bedrijf weer gezond te maken.

Onze samenwerkingen

EDR Advies & Accountancy heeft veel kennis zelf in huis, maar voor aanvullende specialismen werken we samen met diverse professionals en bureaus. Zo kunt u voor alle expertise steeds bij ons terecht. We werken onder meer samen met:

  • fiscalisten en juristen met specialistische kennis
  • een vaktechnisch bureau voor kwaliteitszorg en verzorging van cursussen
  • loonservicebureaus voor salarisverwerking en expertise op het gebied van arbeidsrecht
  • pensioenspecialisten
  • andere accountants en administratiekantoren voor het waarborgen van onze continuïteit