Sorting by

×

Ons deskundige team

helpt u graag bij herstructureringen, bedrijfsoverdrachten, oprichtingen en financieringen

johan-jansen-aa

Johan Jansen AA

Johan heeft de onderneming EDR Advies & Accountancy opgericht in 2016. Hij heeft jarenlange ervaring als accountant in de MKB- en agrosector en ruime ervaring als adviseur op het gebied van herstructureringen, bedrijfsoverdrachten, oprichtingen en financieringen. Johan is als beëdigd accountant ingeschreven onder nummer 4773 in het accountantsregister van de NBA te Amsterdam.

0630091667
johan@edr-aa.nl

arjen-van-koeveringe-aa

Arjen van Koeveringe AA

Arjen is vanaf 2018 werkzaam bij EDR Advies & Accountancy. Hij heeft jarenlange ervaring opgedaan in de accountancy en is in 2022 afgestudeerd als Accountant – Administratieconsultent (AA). Arjen stelt jaarrekeningen samen en verzorgt periodeafsluitingen, tussentijdse cijfers en aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Daarnaast is hij adviseur voor onze klanten.

0611675830
arjen@edr-aa.nl

willemien-koster–jansen

Willemien Koster

Willemien is het team komen versterken vanaf 2019. Ze is al jaren werkzaam in de Accountancy-branche en heeft de opleiding HBO Bedrijfsadministratie en Accountancy met succes afgerond. Haar werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het voeren van complexere administraties, periodeafsluitingen, het opstellen van tussentijdse cijfers, het samenstellen van jaarrekeningen en de aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.

0636550853
willemien@edr-aa.nl

marina-jansen

Marina Kot

Marina is sinds 2019 werkzaam voor EDR Advies & Accountancy. Haar werkzaamheden bestaan uit de verwerking van de financiële administraties van ondernemers en het opstellen van de jaarrekeningen en aangiften omzetbelasting en inkomstenbelasting.

0636550853
marina@edr-aa.nl

jan-jansen

Jan Jansen

Jan heeft jarenlange ervaring in de accountancy. Zijn werkzaamheden omvatten het samenstellen van jaarrekeningen van onze MKB ondernemers, het opstellen van belastingaangiften, prognoses en periodieke managementrapportages. Met zijn vakkennis en ruime praktijkervaring is Jan voor onze klanten een vraagbaak op financieel en fiscaal gebied.

0621480161
jan@edr-aa.nl

joan-van-der-werf

Joan van der Werf

Joan is in 2021 na de afronding van zijn MBO opleiding bij EDR Advies & Accountancy in dienst getreden. Joan volgt nog een vervolgopleiding om zijn kennis verder uit te breiden. Zijn werkzaamheden bestaan vooral uit de periodieke verwerking van administraties, het samenstellen van jaarrekeningen en de aangiften omzetbelasting en inkomstenbelasting.

0636550853
joanvdw@edr-aa.nl

henrieke-verwijs-bal

Henrieke Verwijs

Henrieke is het team in 2022 komen versterken. Ze heeft jarenlange ervaring binnen de accountancy. Haar werkzaamheden bestaan vooral uit de periodieke verwerking van administraties.

lauran-bolier

Lauran Bolier

Lauran Bolier heeft in 2022 bij EDR Advies & Accountancy stagegelopen. Hij volgt op dit moment nog een financiële MBO opleiding. Nadat hij zijn stage heeft afgerond werkt hij mee in de in de vakanties en vrije uren. Zijn werkzaamheden bestaan vooral uit de verwerking van administraties.

andries-francke-rb

Andries Francke RB

Andries is in januari 2023 gestart bij EDR Advies & Accountancy. Hij heeft jarenlange ervaring in de accountancybranche. Met zijn afgeronde beroepsopleiding voor Register Belastingadviseurs heeft hij veel fiscale kennis opgedaan. Andries stelt jaarrekeningen samen en verzorgt periodeafsluitingen, aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Daarnaast is hij relatiebeheerder en fiscalist voor onze klanten.

06-81573061
andries@edr-aa.nl