Ons deskundige team

helpt u graag bij herstructureringen, bedrijfsoverdrachten, oprichtingen en financieringen

Johan Jansen AA

Johan Jansen AA

Johan heeft de onderneming EDR Advies & Accountancy opgericht. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring als accountant in de MKB- en agrosector en heeft ruime ervaring als adviseur op het gebied van herstructureringen, bedrijfsoverdrachten, oprichtingen en financieringen. Johan is als beëdigd accountant ingeschreven onder nummer 4773 in het accountantsregister van de NBA te Amsterdam.

0630091667
johan@edr-aa.nl

Arjen van Koeveringe

Arjen van Koeveringe

Arjen is vanaf 2018 werkzaam bij EDR Advies & Accountancy. Hij heeft ruim 7 jaar ervaring opgedaan in de accountancy en studeert voor Accountant – Administratieconsultent (AA). Arjen stelt jaarrekeningen samen en verzorgt periodeafsluitingen, tussentijdse cijfers en aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Daarnaast begeleidt hij ondernemers met het voeren van hun administratie.

0611675830
arjen@edr-aa.nl

Willemien Koster

Willemien Koster

Willemien is het team komen versterken vanaf 2019. Ze is ruim 10 jaar werkzaam in de Accountancy-branche en heeft de opleiding HBO Bedrijfsadministratie en Accountancy met succes afgerond. Haar werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het voeren van complexere administraties, periodeafsluitingen, het opstellen van tussentijdse cijfers, het samenstellen van jaarrekeningen en de aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.

0636550853
willemien@edr-aa.nl

Marina Jansen

Marina Jansen

Marina is sinds 2019 werkzaam voor EDR Advies & Accountancy en sinds 2016 werkzaam in de accountancy branche. Ze volgt een administratieve opleiding om haar vakkennis verder te verbreden. Haar werkzaamheden bestaan uit de verwerking van de financiële administraties van ondernemers en het opstellen van de jaarrekeningen en aangiften omzetbelasting en inkomstenbelasting.

0636550853
marina@edr-aa.nl